Från torsdag till fredag

För att kompensera upp det lite tystare bloggklimatet här inne i helgen, p g a härlig helg visserligen men ändå, så kommer här ett torsdag till söndag svep.

Tidig torsdag och på väg till första jobbdagen och jag kom på mig själv att försöka ta en klassisk hisselfie. Gick kanske si så där med tanke på att jag glömde bort att både sträcka på ryggen och att le. Ja ja, gott försök hälften vunnet. Eller hur man nu säger igen.

Festade till det med en favorit i repris i lunchväg och åt en spicy kräftpasta och var mätt resten av dagen.

Det blev fredagmorgon och jag tyckte att det var sååå mycket lättare inför arbetsdag två post semester eftersom känslan inför att öppna mailkorgen efter en vecka är bergsbestigarlik.

Detta foto flyttas för övrigt runt lite här hemma och står just nu och förgyller köket strax väster om kylen. Har tjatat om detta foto många gånger tidigare här inne men sådan favorit det är. Fint att vila ögonen på bland skramlade kaffekoppar på morgonkvisten.


Och så har jag smygkikat lite på alla semesterbilder. Igen. Hej och hå vad jag längtar tillbaks ändå.

Tur då att det varit sådant här väder hela helgen. Lördagseftermiddagen tog vi på stranden i Hällevik, gjorde en spontangrill av en grop, folie och några grillkol, grillade sedan marshmallows och hängde kvar tills klockan började närma sig middag.

Så kom denna söndag och bästa starten – en lång frukost med massor av kaffe.

Och efter en fikapaus med barnens farmor så har vi hängt utomhus precis hela dagen. Magiskt väder!

Vi har rensar rabatter, försökt lösa den där knuten kring vad vi ska göra med garagerucklet, fyllt på med jord på ställen som ska fyllas på med jord, hoppat studsmatta, sprungit i vattenspridaren och jag har rensat, spolat högtryckstvätt och knatat på tills jag blev alldeles matt.

Och tills den här loppan kom och tog mig i handen och frågade om en cykelrunda.

Sagt och gjort så tänkte vi om middagsplanerna och tog cykelturen ner mot pizzerian. Och som synes så springer denna hönsmamman gärna alldeles nära.

Nu är söndagen över och ny vecka väntar. Kan vi snälla snälla behålla sommarvärmen?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *