Kvällsljus och redan snart fredag

God kväll kära ni… Finns det fler än jag som tänker är det redan fredag imorgon? Missförstå mig rätt, jag är lika kär i fredagar som jag är i kvällsljuset så här på vårkanten, men hur kom vi hit så fort?

På tal om något som kanske rimmar lite dåligt med att det känns som att jag bara blinkat så är helgen snart här så tror jag att jag har tagit med mig ett litet lugn från semesterresan. Eller i vart fall ett ”stanna och titta upp lite då och då”.

I veckan väntade jag på mitt lunchsällskap och istället för att scrolla på telefonen, som annars hör till vanligheterna, ställde mig mot en husvägg och tittade på folk. Tänka sig.

Och likadant idag. En tågresa mellan jobbkontor och jag satt bara och tittade ut genom resan. Ingen bok, ingen tidning, ingen telefon. Minsann.

Nu ska jag ta dessa filosofiska tankar och bädda ner mig. Har helt fastnat i Handsmaids Tale, så fruktansvärd serie egentligen men kan inte sluta titta. Men nu måste jag slita mig.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *