Pyjamasmode

Detta skulle lika gärna kunna vara igår som precis just nu – hänga runt i en pyjamas mest hela tiden hör ganska så mycket till min helg – men detta är faktiskt tidig kväll fredag. Pyjamasen åkte på exakt i samma stund middagen var avslutad och hur go är inte den fredagskänslan?

Kanske inte riktigt samma partymode som det var för några år sedan dock, den tiden är inte förbi men den kommer inte riiiiiktigt lika ofta.

Idag springer vi runt i de mesta delar av huset, och i trädgården, och försöker påbörja och avsluta projekt. I direkt anslutning till att jag tyckte min garderob såg fin och utrensad ut efter loppisförsäljningen så bestämde sig Andreas för att rensa ut vårt pannrum (a k a vår skamvrå i huset p g a allt vi kastar in där och bara stänger dörren) och gah så mycket grejer det är i hela källaren just nu.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *