En valborg från förr

Ni som hängt med ett tag här vet att Valborg är lite dubbelt för mig. Jag har (ju) varit student i Uppsala i fem år (i ungdomens dagar) och där var valborg all time high vad det gäller party och roliga händelser.

Därav kan jag få någon studentlivsnostalgidepp, eller vad man nu ska kalla det, över den här helgen.

Sååå tänkte jag då vaska fram lite gamla inlägg från den tiden, mer bestämt valborg 2009 som jag minns som den absolut roligaste, och nostaligtrippa lite mer och läsa om all sprakande partykänslan.

Men alltså… Hur kul lät det här? Alltså som jag har utelämnat detaljer ur den här historien för även om det är mysigt med frågesport, middag och kyrkobesök så minns jag helt andra detaljer från dagarna.

Det var visserligen väldigt rolig att Lisa bröt isen genom att sitta sönder en stol och just den delen hade jag helt glömt bort. Men kan, så här i efterhand, meddela att dagarna innehöll flödande bubbel, party tills solen gick upp, att vi partytrixade till det genom att gömma påsen från en rosé bag-in-box i jackärmen (och blev ytterst populära i den låååååånga krogkön) och flörtiga historier.

När jag ändå var inne och rotade i arkivet (nope, kommer inte länka till den nästan 10 år gamla bloggen) så hittade jag den här historien från några dagar tidigare.

Det är ju lite galet att kunna gå tillbaka så här och kika på vad jag hade för mig för si så där en tio år sedan. Min blogghistoria började förresten (kanske inte nämnt det tidigare?) med en ”reseblogg” 2008 när jag flyttade som utbytesstudent till Köpenhamn 2008 och därifrån har det funnits bloggande lite från och till men då för mer privat bruk, kanske för familj och vänner, och inte på samma ”offentliga” sätt som det blev när fick förfrågan om att blogga här på Homespo.

Men ändå liksom!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *