Vår hall och på väg till Stockholm

God morgon lördag… För några dag sedan fick hallen, som har en tendens att bli kaosig, en städning och allmän upprensning.

Alla tunga vinterjackor är nu undanplockade, tvättade och nersorterade i lådor i källaren. Likaså mössor, vantar och annat krafs. Så skönt!

Tada!

Också lite roligt att jag upptäckte på bilden att jag glömt klippa bort prislappen på den lurviga stolsdynan. Att den är inhandlad på Åhléns kanske ingen missar nu?

Och mina fina Elin pryder maj-omslaget i Tove Frank.

Sedan vi alldeles snart ta bort denna grinden, den ska få flytta upp till kontors/gästloftet. Tycker att Juni helt klart fixar det här trappsteget och gjort så länge.

Men vet ni? Nu är jag och Rebecca precis anlända till Stockholm och ska gå på Iconfest-mässan hela dagen och så är det gala ikväll. Så kul att köra kompishäng med Becca här uppe och ska bli kul att se vad dagen innehåller.

”Lite” tråkigt är det dock att vi lagt för tajt schema så jag hinner inte träffa någon av mina Stockholmsvänner (förlåt – lovar bättring till nästa gång!).

Nu —> mässa! Häng med på instastories, troligtvis där ni hittar flest uppdateringar från oss. Mig hittar ni på @husnr24 och Rebecca på @centren om ni inte hittat till oss tidigare.

🖤

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *