Måndag och hemma igen

Måndag och hemma från Stockholm igen! Det var en intensiv resa att vara iväg 36 h och av dessa spenderade vi typ 11 på tåg.

Efter bara 2-3 timmars sömn natten mellan lördag och söndag så var jag ordentligt mör när jag landade hemma igår igen. Först var det stora loppans gymnastikuppvisning (så rörd man blir!) men sedan tokdäckade jag på sofflocket och var knappt kommunicerbar förrän klockan slog måndagsmorgon och det var dags för en ny dag.

Jag och Rebecca hade i vart fall ordentligt roligt tillsammans och lyckades också komma på en ny lite spännande idé.

Men innan jag berättar mer om det så ska jag grilla med familjen och päronen kommer på middagsbesök för idag är det min kära mammas födelsedag 🖤

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *