Utomhusmiddagspremiär

Igår premiärade vi utomhusmiddag för att fira min fina mammas födelsedag och som jag önskar att sådant här väder håller i sig heeeela vägen till septembers slut.

(Japp, mitt humör går ofta i takt med vädret och jag är bara inte gjord för kyla.)

I bakgrunden syns vårt ruckel, som ni gärna får titta på med snälla ögon, som vi ska se om vi kan piffa till med någon form av uteköksmojäng nu till sommaren. Kanske gör detta att jag tål att se byggnaden? Där dukade vi upp grillmat och Andreas hade förberett haloumi, grillade grönsaker och ostfylld paprika till undertecknad som undviker kött.

Måste säga att grillsäsongen är den största utmaningen för mig att komma på saker som görs veg. men som är grillbara… Får inspo-surfa en del på den tror jag.

Och hur som så har vi äntligen(!) bestämt oss för vad det ska bli av det där garagerucklet men kommer ta det lugnt och hålla vårt löfte om att inte ha något projekt i sommar = först till hösten får vi starta.

Och Junsans fina mini-converse som jag loppade för ynka 30 kr på loppis. Trevligt på alla sätt och vis!

Annars har jag alldeles precis landat på hemmaplan efter en toklång dag och längtar efter att duscha/lägga ansiktsmask/streama Robinson/sova – oklart vilken ordning det hela kommer göras i.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *