Ledig dag och ommålad bänkskiva

Ok…. Nu kommer en väderhyllning till så blunda en rad för er som är tröttelitrötta på detta. Men vilket väder!

Tjejerna har typ levt som på semestern här hemma idag. Vi har druckit smoothies, lekt ute och så fyllde vi upp deras pool och jag vet inte hur många rundor de varit i idag. Mot kvällskvisten så tog de ett dopp, sprang in en sväng, tog ett dopp till och så vidare och så vidare.

Men förutom alla dessa dopp så har föräldrarna i huset inte legat på latsidan. Först tog jag ett ryck och slet ut allt i duschrummet där uppe (bland annat skötbordet åkte ut), skrubbade allt med såpa och ändrade därefter om lite.

Sedan…. så vips bestämde vi oss för att slipa om bänkskivan i köket och måla om den! Vi har väl i och för sig funderade fram och tillbaka på det ett tag men så efter att vi väl bestämde oss (typ igårkväll) så gick det fort.

Så efter skön ledig dag med massor av skoj så ska jag snabbt städa upp här hemma och sedan ta en tidig kväll.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *