Omplantering pågår

God morgon söndag! Idag har jag vaknat, efter sovmorgon, med världens energi efter att ha spenderat eftermiddagen och kvällen i Hällevik igår.

Härligt väder, god mat och så lekte vi dunk gömme tills vi var alldeles toksvettiga. Min mamma har en gigantisk trädgård, med massor av ställen att gömma sig på och jag blev som barn på nytt när jag liksom hoppade tillbaka till alla de där gömställen som jag använde när jag var barn.

Sedan att jag inte riktigt kan släppa tävlingsinstinkten, ens i en barnlek, utan ex råkade ta Althea i handen och springa med henne så snabbt att hon vurpade på gräsmattan är kanske en annan sak.

Strax innan vi åkte till Hällevik så flyttade jag ner den här gigantiska Monsteran i tanke om att jag ska plantera om den. Ska försöka dela upp den i två eller tre nya plantor och sätta i nya krukor och sedan ta de små nya sticklingarna och se om de tar sig till egna plantor.

Men… tidsoptimist som jag är så hanns det inte med så mycket av detta projekt innan vi var tvungna att lämna hemmet så det blir att återuppta idag.

För rackarns trevligt väder är det idag och vi planerar att hålla oss utomhus hela dagen och trädgårdsarbeta.

Hoppas ni får en fin söndag!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *