Syrén mot skavig start på veckan

 

Kändes som att jag plockade in ett helt hav av syrén men faktum är att jag bara knipsade yttepytte av vår stora buske.

Och, värt att nämna, så knipsades de av främst för att vi måste gallra i busken då den håller på att ta över staketet.

Blommorna var också en fin fix mot min något skaviga start på veckan.

Det har varit svettiga förskolelämningar och hämtningar. Främst p g a att jag cyklar med tjejerna nu för tiden och dels för att tågtrafiken allt som oftast bjussar på förseningar vilket gör att alla uppförsbackar behöver intas i 1oo knyck (typ) för att hinna i tid. Min kondition är inte helt i samklang med Skånetrafikens laid backness om man säger så.

Och så en massa andra skaviga saker.

Denna dag startade jag med att tänka ”det kan ju bara bli bättre!” (jmf med måndagen då alltså…). Ungefär tills en fågel bestämde sig för att göra sina behov i rak flygvinkel ovanför mig. I början av dagen också.

Men, bättre lycka imorgon kanske?

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *