Ont i mammahjärtat

Alltså den här veckan… Den började lite skavigt och har väl fortsatt åt samma håll.

Idag hade jag lite dåligt samvete för att jag kände att jag inte fick ihop det att kunna se Althea springa ett lopp på förskolan idag och så när jag kommer för att hämta på eftermiddagen så ville hon inte ens komma fram.

Det har inte hänt på… någonsin. Efter lite rotande i mitt eget hjärnkontor så kom jag på att jag hade glömt att vinka hej då till henne vid lämningen. Så där hade hon stått i fönstret och bara fått se sin mammas ryggtavla. Det har heller aldrig hänt någonsin.

Hon var minst sagt inte glad.

(Envis unge förresten som minns det precis hela dagen och straffar mig iskallt när jag kommer.)

Så blev hon superledsen när jag frågade om det var så det var. Efterföljt av att hon berättade att en av pedagogerna skrivit en lapp till mig om detta.

Alltså… Mina tårar var redan på väg (obs! mycket också p g a den i övrigt slitsamma veckan) och tänkte att jag fixar inte det om det ligger en arg lapp till mig på hyllan där det står att jag minsann måste komma ihåg att vinka på mitt barn.

(Det fanns ingen lapp. Men well played min kära dotter.)

Efter en massa ursäkter, kramar och chokladbollsbak resten av kvällen så verkar vara i god nåd igen.

Men… Kanske läge att stänga den här veckan snart?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *