Några dagar i ett svep

Som kompensation på den lägre bloggtakten (p g a urmycket jobb och förkylningsvecka) så kanske vi ska kika på vad som hänt lite där mellan?

Vi firade mamma och hon serverade godheter på blå dukning. Nu norpade ju då inte jag några av charkisarna men festade istället loss på osten.

Och hur smart att göra så här istället för en tårta? (Tar en mental notering inför tjejernas kalas i sommar)

Jag blev kär i dessa krukor i blomaffären. Dock ville jag gärna ha många för att fylla vårt stora trädäck och kunde inte riktigt ta beslut om den investeringen där och då.

Men… hört att det är löning imorgon!

På tal om blomster så såg det ut så här när jag klippte ner den syrén som höll på att växa sönder grannens staket. Som sedan blev den HÄR buketten.

Och så kom det en fredag, mer riktigt förra fredagen, då jag inte orkade mer än att bädda ut den här madrass- och kuddhögen på vardagsrumsgolvet och slänga hela familjen där med valfri iPad/tidning/bok.

Ok, vi orkade öppna detta skåpet också. Ett av de roligare köksskåp att öppna.

Så har jag också blivit inbjuden till, och tackat ja, till en härlig grupp på Instagram där vi skapat ett nytt konto tillsammans. Fokus på inredning och med grundtanke att upptäcka nytt och att dela de som använder #. In och kika vet ja!

Helg och tjejerna ville måla. Och jag drog mig till minnes ett lifehack som swishat förbi på youtube och gjorde egna målarförkläden av soppåsar.

Sedan smet jag iväg på tjejdag med en grupp vänner som har aktivitetsdagar ett par gånger om året. Denna gång var det barnkalastema och denna bild är den enda jag sparat från hela dagen och kvällen – kanske ett tecken på att jag var fullt upptagen med att ha roligt?

Lite molokna var vi dock på vägen ner då vi kom för oss att prata om hur jobbigt det kunde vara att gå i skolan. Utfrysningar och elakheter. Kanske något som är mer typiskt för tjejer?

Längtade inte direkt efter att det är mina tjejer tur att börja skolan. Inte av den anledningen i alla fall.

Söndagen kom och detta kanonväder bara fortsätter. Vi hängde här. Typ det mesta av dagen.

När vi inte hängde här.  Ä n t l i g e n  har skateparken öppnat här i stan igen efter att de haft något byggprojekt där och på intilliggande lekplats som blivit si så där ett halvår försenat.

Och så gjorde vi halloumi-sticks med chilimayo till. Jag vet, ser typ ut som fiskpinnar, men lovar var SÅ gott.

Sist… Att kunna strutta ut i trädgården och kunna plocka in sådant här, pioner och syrén, det sätter minsann guldkant på det här hussliteriet.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *