Bryggutflykt

I veckan åkte vi till en av våra sommarpärlor – Levrasjön – och kvällsbadade vi bryggan. Efter dagar på kontor i detta rackarns trevliga väder så längtar en ju ut och då passar det ytterst fint med ett kvällsdopp.

Det kan ju kännas lite avigt att vi ofta åker till grannkommunen till den här pärlan, när vi har så många fina badplatser här precis i krokarna…. Men vi är bara alldeles för förtjusta i Levrasjön för att låta bli.

Det är lugnt (denna kvällen var vi helt själva), klart vatten och oftast bra temperatur. Sedan att skön är grön, i vissa vinklar och ljus så där tropisk-ö-grönt, och därmed så fint för ögat också gör ju inte saken sämre.

Annars har helgen börjat med att Juni fått öroninflammation (igen) och det blev därför en tidig start på dagen. Runt 05 klev vi upp för att starta dagen med Alvedon och långt innan staden vaknat gick vi på vagnpromenad med hunden för att försöka hitta lite ro åt henne. Stackarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *