Tre texter från senaste tiden

Ibland så läses det en rad eller två här hemma, nuförtiden mer magasin än böcker eftersom den lugna tiden är knapp, och som så ofta vid läsning är det något särskilt som poppar ut ur texten och träffar en. På ett eller annat sätt.

Som intervjun med Miranda Kerr i senaste Damernas Värld.

Vi kikar lite närmare:

Först blev jag (nästan) provocerad. Meditation innan tuppen galt, torrborstning och därefter en citrusspray…….? Kom igeeeeeeeen liksom.

Men efter den första, impulsiva provokationen, så insåg jag att jag baske mig (egentligen) skulle vilja starta dagen på samma sätt.

Inte ett virrvarr av trötthet från att ha kommit i säng för sent, snoozning och därefter rush.

Kan en kanske försöka? Finns en viss risk att jag somnar vid morgonmeditationen eftersom jag är en av landets mest morgontrötta människor dock. Men lovar att rapportera när jag lyckas byta ut det vana snoozeträsket-fingret mot tryckande på citrussprayen.

Från samma tidning kommer Pär Lernströms befriande inte-vilja-bli-ihågkommen.

Just för att jag ibland kan bli lite stressad över dagens klimat att en ”ska vara något stort” och i ljuset av detta känna mig ganska så… beige..? Ingen särskild talang, lagom bra på mycket visserligen men inga talangjakter, sportmästerskap eller utmärkelser.

Nu säger jag detta med en stor dos av distans, så ni behöver inte bli rädda för min sinnesro, men ja, tanken om ”vad lämnar jag till eftervärlden egentligen?” Har sprungit förbi hjärnkontoret.

Och då var det så uppfriskande att läsa om någon som tänkte på ett helt annat sätt och det fick en själv att fokusera om i tankarna.

Och så sist…

Denna text som Micaela Forni la upp på sin Instagram (som ni hittar HÄR) som bara var en fin hyllning till kroppen helt enkelt.

2 Kommentarer

  • Kära du!!! Du ska bara veta hur grym du är på att få ner dina tankar i skrift! Det är en fröjd att läsa dina meningar och få vara så närvarande i dina texter. Så länge du vill och kommer fortsätta att blogga så har du en trogen läsare här! Det är en av höjdpunkterna på kvällarna att få läsa dina ord. STOR KRAM! 🙂

    • Men oj SÅ snällt sagt! Och vilken energiboost! Nu tappade jag dock de där rätta orden men dra mig baklänges så glad jag blev <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *