En klänning från förra veckan

Inlägget innehåller annonslänkar 

 

Vi drar igång denna nya veckan med en klänning från förra. Och så kom jag just på att jag nog dragit en vals när jag sa att den blåblommiga klänningen och dess vita kompis var de enda jag behövde denna sommar för den här randiga karamellen följde ju med hem samma dag.

En start på dagen med Juni på en av favoritplatserna – köksbänken – hon har aldrig trivts på golvet utan vill vara med på allt vi gör. Så är det inte på en stol så är det uppe på bänken!

Och jag med påväg till första koppen kaffe för dagen. Kan på riktigt nästan längta till den redan kvällen innan.

Det har varit många som frågat efter klänningen på Instagram men tyvärr har jag inte hittat klänningen online. Men den är ifrån Lindex och där råkade jag nu hitta en annan rosa goding HÄR

Om ni ändå är där inne och kikar runt så —> klänningarna som skymtades på tjejerna i en instastory för sett tag sedan fanns det också en del frågor på och de hittar ni HÄR.

Skål på det och hoppas att ni haft en fin start på veckan.

Vi har haft en lite bökig start på veckan och jag ska därför veeeeeeerkligen försöka ta en tidig kväll.

(Säger hon samtidigt som klockan redan hunnit bli 22 och tankar ändå finns om att premiärträna efter två sjukkrassliga veckor plus en vilja om att dyka ner i Foodpharmacy som köpts på bokrea)

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *