Här var det storhandlat!

Först och främst – glad nationaldag! Eller vad säger man…. grattis..? Vi är inte i närheten av vårt grannland Norges firande av sin nationaldag men vi har i vart fall den som helgdag numera ~ alltid något visst?

Så här såg vårt kök ut på kvällskvisten igår efter att jag skulle ”köra inom” affären efter långdag på jobbet. Så kan det gå när en handlar hungrig.

Dock (faktiskt) mestadels nyttigheter, det märks att ”någon” läst Foodpharmacy och därför tryckt i massor av grönt, så låt se vad vi ska käka kommande dagar:

Tortilla med tofu ✔️

Räksallad med riven ingefära och chili ✔️

Valnöts- och champinjonbollar med potatis ✔️

Gravad lax ✔️

Grönkålssoppa med edamebönor ✔️

Linsgryta ✔️

Bönburgare ✔️

Och så bevisligen broccoli till något, men det kan jag inte minnas till vad, och så annat allmänt —> frukt, grönt, keso och kvarg.

Undrar också vad jag ska ha fyra citroner till…

Till saken hör att jag (typ) avskyr att handla. Jag blir så rastlös och stressad i någon konstig kombo – för att det tar sådan tiiiiiiiiid.

Nu råkade jag handla på ett nytt ICA Maxi också och då tog det så klart ännu längre tid p g a yrade runt som en förvirrad höna bland alla hyllor.

Och så skulle jag försöka tjäna tid genom att använda sådan där ”blippare”, mer korrekt uttryckt som självscanning, men det slår aldrig fel – vid betalning får jag alltid en röd lampa och texten ”ditt köp måste hanteras av personal” i ansiktet i samma takt som en (vänlig) själ meddelar att det ”blir avstämning idag”.

Då får en ju ÄNDÅ upp med alla saker på bandet.

Plus svettas på överläppen eftersom jag blir nervös av auktoriteten hos den kontrollerande personalen som kanske kan upptäcka att jag missat att scanna något (trots att jag alltid trippelkollar allt eftersom jag alltid hamnar i avstämning).

Alltid undrat vad som händer om det upptäcks att man missat något…?

Och varför jag fortsätter att envisas med att använda självscanning trots min ständig-avstämnings-talang? Ja det kan väl vara höjden av dumdristighet…

Eller så tänker jag att plötsligt händer det!

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *