Hej från sovrummet!

God tisdagskväll 🌿 I detta rum har vi spenderat ”några” minuter ikväll. Juni vilade 2,5 h på eftermiddagen idag, vilket hon behövde eftersom hon hade lite feber på morgonen (igen), men ack ve vad det gör skillnad med läggningen.

Hon ville bra mycket mer gärna göra kuddhög och hoppa från soffan. Tyvärr fick hon avslag i familjerådet på den frågan.

Annars har veckan snurrat igång, kändes som att det blev tisdag innan jag ens hunnit säga ”god morgon måndag”, och det har varit en stor del jobb, en del storhandling (…igen! Hur är det möjligt?), lite husfix och all annan tid åt barnen.

Och nu ska jag förresten slå mig ner vid jobbdatorn en sväng till. Hoppas att ni haft en fin start på veckan!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *