Nytt här hemma!

I reklamsamarbete med Dearsam.com 

 

Söndagkväll och vi har tagit dagen i ganska så sakta mak. Lite vänner har vandrat in och ut i hemmet och hämtat saker från igår, för övrigt ett ytterst trevligt inslag på en söndag, och snickesnackat om gårdagen. 

Men… Nu tänkte jag faktiskt försöka övertala maken om att vi ska börja bygga vår nya tavelvägg i vardagsrummet. Väggen bak vårt matbord har länge varit ganska så kal och vi har inte riktigt vetat vad vi ska göra med den. 

glad jag blev över detta samarbetet med Dearsam som löste vår ”knut” kring detta. När vi valde prints så blev det flera med stora djurmotiv, som synes, och planen är att blanda upp dessa med våra familjeporträtt, färgklicken från det turkosa vattnet och det lite mer grafiska printet. 

Det är nästan svårt att göra printsen rättvisa genom mina bilder, önskar nästan att ni såg dem irl, för de är så fina. Djupet i bilden och kvalitén är tipp topp. Av någon anledning har jag förälskat mig allra mest i giraffen och kommer på mig själv att stå långa stunder och bara titta. 

Giraffen hittar ni HÄR, tigern hittar ni HÄR, klippavsatsen med det turkosa vattnet hittar ni HÄR, elefanten HÄR och textprintet HÄR. Tavelramarna hittar ni HÄR.

 

För övrigt tycker jag att det här är så väldigt viktigt: 

Så nu blir det tavelväggsprojekt och sedan kommer vi landa i soffan med (högst troligt) en påse chips och en skål dippa. 

Och – missa inte att kika in hos Dearsam.com och hittar ni något ni tycker om så använd rabattkoden Susanne25 så får ni 25% i rabatt på ett köp. Koden är giltig t o m onsdag (11/7). 

Vill ni förresten ha tavelväggsbyggartips så kan ni kika in på Dearsams tavelväggsguide som ni hittar HÄR. 

Hoppas att er helg varit fin och att ni är uppladdade inför den nya veckan som kommer. 

 

 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *