Sista semesterveckan är här

Sista semesterveckan är inledd och denna vecka är det bara jag och tjejerna eftersom Andreas började jobba igår.

Vi omlottar lite i semesterveckorna och jag anar att det känns lite småsegt att kliva upp i ottan när vi övriga i familjen ligger kvar i sängen. (Ungefär som hur seeeeeeg jag upplevde min sista arbetsvecka innan semestern när Andreas och tjejerna skickade bilder från stranden.)

Men vi övriga fortsätter semestra denna vecka också innan det är dags för det berömda allvaret. Vi smyger visserligen redan nu fram mot vardagen – typ lite tidigare i säng och inte chips till mellanmål – men är det något som inte är annorlunda så är det badandet. Större delen av dagen har spenderats i pool och vattenrutschkana.

På bilden syns förresten vår första skörd av äpple från ett(!) av våra äppelträd. Alla dessa var små småttingar som fick gallras bort för att kunna ge plats för de andra att växa till sig – för jisses vilket äppelår vi verkar ha. Nästa skörd, om sisådär ett par veckor, tänker vi åka till ett musteri med och förhoppningsvis få äppelmust så det räcker hela hösten och kanske in på det nya året till och med?

Och nu —> tänkte jag plinka ihop ett inlägg om vart vi befann oss i helgen när det blev lite tyst här. Vi var nämligen på Astrid Lindgrens Värld – vår första gång och vi är verkligen helt förälskade.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *