Mycket av denna varan idag

Om det har druckits kaffe idag? Ja!

Tjejerna hade mardrömmar i kanon inatt (om ni nu förstår hur jag menar då…) och först runt 04 sov samtliga familjemedlemmar – jag och tjejerna på soffan nere i stora vardagsrummet.

Och här ovan syns vår nya, mycket tjusiga, kokkaffekanna som funkar på induktionshäll. Så glad för den!

Den fick jag i samband med ett samarbete med C3 Scandinavian Lifestyle som gällde en tävling på Instagram. Vi tycker mycket mycket om den och inte minst för att den är toppen att kunna värma på kaffet i.

Vilket brukar behövas i vår lilla vardag.

Annars har vi haft ännu en semesterdag som spenderats på stranden, jag har precis sagt godnatt till min stora loppa på telefon från mormorns hus, lilla loppan sover och strax kommer Andreas från gymmet och då ska vi ta en sen filmkväll med tillhörande chips och dipp.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *