Helgen i bilder

Ok, kommer börja ”helgen i bilder” med att ljuga, för denna bild kaaaaaaan kanske vara tagen någon dag tidigare, men var alldeles för söt för att utelämna och så var det dennes matte som jag startade helgen med.

För med henne gick jag på loppis. Fynden har vi redan gått igenom. Men tittar ändå lite närmare på skörbrädor och gröna koppar.

Plus att vi stannade till på en ny liten pärla som hette Rolfssons diversehandel och där dundrade kameran iväg så det får nog bli ett eget inlägg (om inte detta ska bli en låååång uppsats) men så här fint var det:

Efter mellanlandning där vi fyndade gröna växter på rea så landade vi här en liten stund. På BCP där jag testade att åka wakeboard i tidig sommar. Nu nöjde jag mig med att åskåda några minuter innan det var dags att åka vidare hem…

…och påbörja pizzabaket. Och samtidigt koncentrera sig på frågor som ”om det finns pingviner som bor i toaletten?”.

Vi har förresten kärat ner oss i att göra egen pizza på tortillabröd. Lilla loppan fick liten specialvariant som syns nere till vänster eftersom hon har ett något svalt intresse till pizza.

(Hur det nu är möjligt?)

Snabb pizzasallad görs på en hög vitkål som hyvlats med osthyvel, 0,5 dl neutral olja och 1 msk vitvinsvinäger. Krama ihop!

Just det – en vända citronpeppar är gott!

Sedan landade vi på soffan och stannade där tills ögonlocken blev alldeles för tunga.

För att vakna till en söndag där vi började med brunch hemma hos vännerna Max och Carro.

Mätta i magen avslutade vi på lekparken som råkar ligga vid en strand. Som vi då också var tvungna att spana in och ta ett tådopp på att känns vattentemperaturen.

Sista delen av söndagen blev det sedan matlådepreppning, bad och kläduppstyrning inför veckan.

Och nu är denna veckan igång och alldeles strax är redan veckans andra dag här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *