Innergårdslunch

God morgon fredag! Alltså igår åt jag lunch på ett så himla mysigt ställe. Detta var faktiskt andra gången jag var här, men eftersom jag satt full fokuserad i möte vid första besöket så fick inte det lika mycket uppmärksamhet som denna gång.

Jag var på ett nyöppnat ställe som heter Innergården & Vänner där ägaren (tror han äger det i alla fall…) tidigare drev ett av mina andra favoritlunchställen.

Kanske inte så konstigt då att jag gillade detta också då?

Att käka lunch på en sådan här innergård får fem av fem tummar upp i min bok. Och maten…

…får samma! Jag tog en veggobagel med kikärtsröra och massa goda grönsaker. Var mätt långt in på kvällen efter denna lunch.

Ser ni rabarbern i krukan? Har redan nu bestämt mig för att plantera rabarber i massor av olika krukor nästa år.  Och allmänt fortsätta på inspon jag fick här att ”lumma” till det mer i vår trädgårdsmiljö.

Vi är ju väldigt tacksamma över att vi tog beslutet att inte ha något projekt att fixa med denna sommar, utan verkligen bara vara lediga, men kaaaaaanske att en vill våga på sig lite mer trädgårdsprojekt nästa år?

Och antagligen redan börja planera för dem nu?

Först och främst ska här dock planeras för uppstigning och att starta igång denna dagen.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *