Loppan dockvagn, loppor på vift och vardagsrummet i sin helhet

God eftermiddag söndag och se så fin dockvagn, som var en av de fina saker vi hittade på loppis förra helgen, vi har här hemma nu.

Extra trevligt tycker jag att det är att jag känner att vi inte behöver fixa något på den. Annars är det ganska så typiskt mig att dra hem något som ska slipas/målas/lagas eller vad det nu kan vara innan det är redo att användas.

Något som också är roligt så klart men just för tillfället är utrymmet för sådana projekt fyllt. Kul då att denna redan var ”klar”.

När jag skulle knäppa bilden tidigare i veckan så tyckte tjejerna att det var roligare att liva upp bilden lite. Älskade barn!

Och annars har jag fått frågan om jag inte kan visa upp vårt vardagsrum lite mer i sin helhet. Men… Tror att jag skulle behövt någon mer panoramabild för det kanske, vardagsrummet är nämligen väl tilltaget i sin storlek, men jag försökte få till lite mer helhet genom att trycka in mig i hörnet där vi har vår TV.

Så här ser det ut från den vinkeln. Fast så kommer jag nu på att varken matbordsdelen eller vardagsrumsdelen ut mot hallen syns här ändå… Ja ja, nytt försök kanske?

Vår lilla palm har fått flytta in igen nu när nätterna börjar bli lite kallare igen och jag tycker lika mycket om att ha den här inne som utomhus. Och den vita krukan är jag fortfarande ytterst förtjust i.

Annars då? Är vi precis i detta nu på sjukhuset och röntgar Andreas knä. Han har en gammal knäskada från en olycka under en fotbollsmatch för 9(!) år sedan som han till och från fortsatt har ont i. Nu gör det ont på den nivån att han vaknar på natten av värken.

Så det blir en ny omgång att kolla upp vad det kan vara som spökar. Och medan han ligger i en stor magnetröntgen-apparat så passade jag på att kika in här en stund.

Det blir ju inget direkt svar på en magnetröntgen, men skönt att ha det gjort, så efter att Andreas är klar ska vi ta oss hemåt igen och hämta upp våra små loppor.

(Fortfarande inte gulligt att säga det i plural haha)

Hoppas att ni har en fin söndag!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *