Väska och vardagstrubbel

Ja den här väskan har ni ju faktiskt redan sett men tänkte ÄNDÅ att vi skulle ta den en gång till för…

Ett. Den behölls! Och visst vart det ändå bra med datorn i? Även om jag håller lite över ”locket” på bilden så har det faktiskt inte varit något problem med att stänga. Antar att den kanske formade sig lite efter datorn? Så väskan fick stanna och tjock-datorn får plats alldeles utmärkt. Om nu någon undrar vad tusan jag pratar om så menar det jag skrev om HÄR.

Två. Ser ni min nya nagelrutin? Snygga naglar på undertecknad har inte varit något frekvent sedan jag slutade salongsfixa mina naglar. Plötsligt blev jag sugen på att salongsfixa dem igen (hej och hå vad min Pinterest-mapp fylldes med långa akrylnaglar), men i och med att jag fixar mina ögonfransar på salong varje månad (och inte har obegränsat med varken tid eller pengar) så blir det ett (tillfälligt?) nej att göra båda saker på salong.

Men… Istället har jag satt av en stund varje söndag där jag nagelfixar. Målar med något longlasting tjohejsan (gellack?) och så är de plötsligt fina hela veckan. Först var de ljust lila, sedan glittriga och denna veckan röda.

Tre. Historien bakom den här bilden… Om någon kikat på min Instagram idag så vet ni redan att det kanske inte var den mjukaste av kuddar för relationen att falla på. Så här skrev jag nämligen där:

Relationsprövning? Om ni vill pröva äktenskapet en anings – gör som jag gjorde igår… Be maken ta en ”snygg bild på min nya snygga datorväska”. När alla inblandade jobbat sent, är vrålhungriga och lägg sedan gärna till två barn som halvt river huset samtidigt, i ett tonläge som kan överträffa en vovosela, och att modern i familjen också sitter i telefonkö till 1177 för att rådfråga gällande ett misstänkt myggbettsallergiutbrott som förvandlat tvååringens panna till handbollsliknande former…

Mysigt visst?

Det kanske inte riktigt var de bästa av förutsättningar för bildtagande just igår, men visst – friskt vågat hälften vunnet, brukar man inte säga så?

Och så kryddade vi (läs: jag) den där kvällen med att tycka Andreas lagat maten fel.

Vi (läs: jag) hade tidigare skrivit veckomatlista, handlat och hela dagen igår längtat efter tisdagens rätt – tacosallad. Gärna med Anammas formbara färs i små bollar smaksatta med tacokrydda.

Bara det att när jag klockan 20.40 (äntligen) skulle värma en bit mat så… fanns det inga små tacobollar. Andreas hade glömt bort den delen och tänkt att det bara skulle vara sallad och nachochips.

Omg…

Då väser jag ett ”var f-n är TACON i den tacosalladen då..?!” och ja…. då blev ju stämningen inte direkt högre än vid snygga-väskan-fotograferingen.

Andreas åkte till gymmet. Jag stekte på några falafelbollar som fanns i frysen och varvade Paradise Hotel med Love Island.

I takt med att den välbehövliga maten landade i magen så började jag i och för sig undra om det var så farligt ändå och få lite dåligt samvete för mitt väsande. Det var liksom fin sallad, god guacamole och så vidare fixat.

Men ändå – visst är det logiskt att tänka att det ska vara något proteintillbehör till tacosalladen…?

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *