Fredagslistan

Just nu: Gäspar jag stort och länge. Det är fredagskväll, barnen sover och jag är utmattad efter en intensiv (men bra!) vecka. Andreas har satt på serien ”Maniac” men den är så krångligt att jag inte ens kan förmå mig att försöka komma in i den.

Tidigare idag: Har jag vaknat av att min Juni sa ”mamma smink!” när hon tyckte att det var dags att gå upp för veckans sista arbetsdag. Sedan har jag jobbat, ätit en förträfflig sallad till lunch, jobbat lite till och sedan tagit helg med familjemiddag, inomhuskurragömma, Idol och att slumra till i Altheas säng.

Om en stund: För att vara mer exakt – om en yttepytte stund – ska jag gå och lägga mig. Hade tänkt packa inför helgens tur till en stuga, men det får bli imorgon istället… Somnar med stor sannolikhet till någon dokumentär eller Framgångspodden.

Veckans bästa: Att saker som jag försöker förändra (förbättra) faktiskt börjat göra det.

Dagens känsla: Fredag! Lite ”resfeber” eftersom jag ska vara ifrån barnen i helgen – men samtidigt… skogsluft, prata till punkt, tänka, skriva, spela spel – yay!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *