Helgen i bilder

Jag avslutade arbetsveckan att inta denna matiga (och sena) lunchen mitt i ett sprintsteg mellan olika uppdrag. Vissa dagar alltså… Och skall erkänna att hela förra veckan var ungefär likadan.

På tal om lite roligare mat så fick jag den här urfina kokboken av kollegorna i tidig födelsedagspresent – tänk – en bok fylld bara med enhörningsmat- och bak… Kan väl inte bli så mycket bättre?

Boken hittar ni HÄR (annonslänk)

Kolla bara in den här mackan:

Och så blev det lördag och denna tjejen fick äntligen sitt efterlängtade barnkalas på lekland och det var två och en halv timma av toklekande på lekland, pannkakslunch, presenter och stora leenden.

Sedan blev det ombyte i bilen för min del – ursäkta alla förbipasserande – för att tiden var knapp till nästa destination –> SHD! Som vi kallar vårt lilla kompisgäng som hittar på aktivitetsdagar ett par gånger om året.

Det blev en helt magisk dag, och sen natt, där vi var uppdelade i två lag, lekte lekar och gjorde uppdrag hela dagen för att sedan avsluta med middag hemma hos Rebecca och som final anordnades en nattklubb som vi bjudit in massvis med vänner till.

Syns kanske vad mitt lag skulle vara utklädda till?

Egentligen togs det massvis med bilder och filmer under dagen men allt lämpar sig iiiiiinte riktigt här inne men här ovan syns en liten glimt från middagen hemma hos Rebecca.

Sedan blev det söndag och jag var mör från gårdagen men snodde en klänning hemma hos min mamma och gick på kalas hemma hos Andreas systerson som fyllt år i veckan.

Om ni undrar om jag gör någon konstig dans för trädet? Nja, handlar snarare om att jag sällan kan vara seriös när det ska knäppas kort på mig själv. 99% av bilderna ser ofta ut så här.

(Ska jobba på den delen)

Men visst matchade jag höstlöven fint? Och hur härligt är det inte att vi kunde promenera bort till kalaset utan jacka och i sandaler fastän att det är mitten av oktober?

Tyckte för övrigt så mycket om klänningen att den fick agera födelsedagsklänning, som ni såg HÄR också, och kan hända att det kanske glöms bort att lämna tillbaka den på direkten.

Sedan blev det söndagskväll och vi var mätta i magen av kalastårta och alla helgens upplevelser och tog det välbehövligt alldeles piano resten av dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *