Rutschkana! (på både det ena och andra…)

God onsdagskväll med en kik på en av våra allra mest använda inredningsdetaljer här hemma – rutschkanan – som var en del av en stor(!) instagramvinst förra hösten. Här, och vid akrobatringarna, är det röj exakt varje dag.

Annars… Så har jag suttit och stirrat på skärmen här hemma i många och långa minuter i hopp om att försöka komma på något peppigt att skriva, men nej… Så även om det känns som att det mest hela tiden skiner igenom saker om vardagsstress och press, just för tillfället, här inne fastän att jag vill att det ska vara helt åt andra hållet så –> blev det ännu en sådan dag.

Det känns bara som att jag. Inte. Får. Ihop. Det.

(Och blir tokfrustrerad av det!)

Efter en strulig dag där min energi var ungefär noll så visade det sig att även övriga familjens energi var på samma nivå – bra kombination? Inte särskilt.

Vi har en stark tradition att äta middag tillsammans, vid matbordet, varje dag – för att ha detta som en samlingspunkt för familjen, men… idag hade jag baske mig önskat att vi hade parkerat oss i soffan med middagstallriken i knäet och ögonen stirrandes på diverse teknikaliteter som TV, smartphone, surfplatta och inte pratat med varandra minsta lilla.

Hade varit bra mycket behagligare!

Så… bättre lycka imorgon kanske?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *