Alldeles precis just nu

Har jag stulit Andreas hoodie, som jag så ofta gör på helgen, och tänker att det där kanske borde vara en lärdom – köp hoodies i större storlek så kommer du gilla dina egna.

Är osminkad, ofixad och egentligen ganska så ofräsch eftersom jag inte duschat ännu efter mitt och Andreas padel-pass. Vi bestämde oss för en söndagsdejt och medan lilla loppan pärlade pärlplattor tillsammans med mormor och morbror så spelade vi en omgång padel.

Stora loppan fick hänga med och titta på. Hon känns lite hängig idag och då brukar hon vilja vara nära nära oss – plus att hon säkert tyckte det var lite intressant det där padlandet som föräldrarna skulle hitta på.

I det här ofräscha tillståndet sitter jag vid datorn i ett försök att ta igen på onlinekursen. Jag ligger ett par veckor back, på grund av att livet bestämde sig för att gå in i trombtempo de senaste tre veckorna, och det är väl kanske uppförsbacke just nu – men snart så! Onlinekursen är alldeles strax klar och avslutad, men det vill jag egentligen inte alls.

Efter lite knapprande på tangenterna ska jag skriva matlista, handla mat online, sätta på Så mycket bättre i bakgrunden, städa av lite och sedan fota vår ommöblering här hemma.

Plus kanske duscha… Hade nog varit trevligt för alla inblandade.

Hoppas att ni har och har haft en fin helg och förresten… En av veckans absolut roligaste saker är ju att Emilie är tillbaka på Homespo igen. In och säg hej till henne vet ja!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *