7 halloweenpyssel som inte sliter ut en

Så här i halloween/allahelgona-tider så fylls mitt flöde av halloweenpyssel, i den ena fantastiska formen efter den andra, och även om jag själv  ä l s k a r  att pyssla så är tidens tillräcklighet inte som den brukar vara för närvarande = jag har aktivt letat inspo till pyssel som inte sliter ut en (läs: mig).

Så här kommer lite från min inspirationsmapp på Pinterest och lite från oss själva:

Fladdermusläsk som hittades på Pinterest men från en sida som inte verkar finnas längre. Måla läskburk (jag hade valt cola zero på ett kick) svart och fäst sedan fladdermusvingar av tjock svart papper – klart!

Måla en skrämmig pumpa med svart penna fast på clementin – hittades på Pinterest men verkar komma ursprungligen härifrån. Hemma hos oss har vi ätbara pennor (alltså tuschen är ätbar, inte pennan i sig…) från Panduro.

Små spöken av löv som vitmålats och sedan fått svarta ögon och mun. Hittades hos houseofstrand och är ju bara så fina.

Fladdermusris som hittades på Kelly@F.C.J:s Pinterest. Samla ihop hasselgrenar, björkris eller annat fint. Klipp ut fladdermöss i svart hårt papper och fäst på lite olika ställen – klart!

Små mumieljuslyktor som ordnas av gasbinda på glasburk, exempelvis barnmatsburkar som jag fortfarande har massor sparade av här hemma, och sedan små ögon.

Gör som min Althea och pärla en liten pumpa.

Våra monsterdonuts som jag pratade om tidigare i veckan (och sedan glömde ta med mig till jobbet) görs genom en donut + godiständer + godisögon. Godisögonen brukar jag köpa på Panduro.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *