Det är inte lätt att åka tåg

Vid en åker någonstans i Attarp…

Med risk för att råka trampa alla de som kämpar ute i tågtrafiken varje dag på tårna men det är minsann inte lätt att åka tåg.

Faktum är att jag inte ens köpte tågkort för oktober för att jag lessnade på allt strul som varit under september månad och istället… tog bilen.

Det känns inte särskilt bra i klimathjärtat men att köpa dyrt tågkort där x antal procent av avgångarna inte går som de ska känns inte heller bra i hjärtat, eller plånboken för den delen. Det funkar inte riktigt att komma sent till jobbet var och varannan dag eller att behöva ringa förskolan och säga att man är sen var och varannan dag – hej magsår på den liksom.

Så tänkte jag att det där måste ordnats upp nu och köpte, glad i hågen denna morgon, nytt tågkort för månsdsperioden framåt. Bara för att få 3 av 4 avgångar som inte går som de ska. Två sena tåg och ett inställt. Och här hemma är det ju inte riktigt som i tunnelbaneintervaller vad det gäller att nästa tåg kommer…

Och ett tag stod vi still vid en åker i Attarp i väntan på mötande tåg, när jag var på väg efter det inställda tåget mot ett kontorsbyte, ingen streds där inte…

Ja ja nog gnällt om detta och i stort tycker jag ju synd om alla som kämpar med tågtrafiken som jobb, plus att jag fattar att det är miljoner (typ) avgångar som ska klaffa varje dag och att en annan kanske ska chilla och inte vara så stressad jämt, så kanske vi önskar en bättre lycka i tågtrafiken imorgon?

Nu ska jag sova, magiskt försöka mota bort en förkylning och —> sluta sura! Lovar!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *