Tisdagskärlek

God kväll väldigt sen tisdagskväll… Jag har gått runt med lite dåligt samvete över att jag startade veckan ytterst gnälligt här inne.

Lite feber, en dos förkylning, lång dag och kryddat av tågstrul = kanske inte det bästa receptet på en bra start på veckan. Men förlåt ändå.

Men så idag tänkte jag nämna några saker som jag tycker är riktigt trevligt med att åka tåg:

  1. Klimatsmartare än min bil
  2. Att kika ut genom fönstren på natur, gårdar, städer och små orter
  3. Lyssna på pod samtidigt som en transporterar sig till jobbet
  4. Eller läsa en bok
  5. Eller skriva på en blogg
  6. Att kunna smygkika på tågresenärer: de som ska ut och resa, familjer är påväg mot någon släkting, uppspelta barn som tycker det är hur spännande som helst att åka tåg, det nykära paret som inte kan ta ögonen ifrån varandra, det gamla paret som håller varandra i handen för att hjälpa till med balansen i mittgången och så vidare och så vidare.

Se där minsann – lite positivt lyckades jag skrapa ihop! Bättre energi idag helt enkelt.

På tal om energi – hur gulligt var det inte att de här två gav sig ut i stormen igår för att handla kvällsfika till mig som låg ynklig och förkyld på soffan och gnällde över sega tågresor? Det är minsann kärlek det.

Nu ska jag alldeles strax gå och knyta mig och tacka för denna dagen, men först så ska jag visa er en liten uppdatering i vardagsrummet. Kommer i ett eget inlägg!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *