Helgen i bilder

På lördagen vaknade vi i princip i bilen ner mot Malmö. Där skulle Andreas och stora loppan gå på Walking with dinosaurs och jag och lilla loppan landade här hemma hos Kajsa och Viktor där vi blev bortskämda med både fika och lunch.

Som en bonus hann vi kika inom min kusins familj (på ännu mer fika) och fick såååå fina kläder som rensats ut och som istället passade Althea alldeles utmärkt. Efter att vi kom hem hade vi klädprovning och mannekänguppvisning precis hela kvällen.

Här hinner vi alltid hänga en stund, eller flera, på helgen, sikaså även denna även om vi var hemma i huset minimalt denna helg. Som sagt – bland det bästa vi gjort i inredningsväg.

Ett litet, ytterst kärleksfullt, ögonblick då liten tröstar storasyster som slagit sig.

Den här på frukostgröten hörrni! Smakar som pepparkaka – ljuvlig!

Klockan blev 10.30 söndagsförmiddag och jag landade här hemma hos Rebecca tillsammans med…

…Carro och Rickard. Här alla tre väldigt fokuserade på ett nytt projekt.

Åh….. Min kurva vad det gäller nya projekt är ungefär så här:

–> hög hög hög på energi och tycker det är världens bästa idé – snöar in på att planera och olika detaljer som ska bli bra —> riskerar att det inte blir något för att en fokuserar för mycket att allt ska bli ”så bra” —> bestämmer sig för att bara köra ändå —> hög hög hög energi igen och tycker (återigen) att det är världens bästa idé och kommer bli hur bra som helst –> får dåndimpen av prestationsångest och tänker ”näääää är det kanske en dålig idé ändå, absolut ingen kommer gilla detta”…

Spännande visst?

Välförtjänt varm choklad med grädde efter en innehållsrik helg.

Visst får en obegränsat med varm choklad dessa mörka månader som kommer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *