En tur till badrummet

Det har vissa kvällar i denna veckan känts som om min hjärna varit överkokt och därmed likaså inspirationen – men  nu är det helg och hjärnan har vilats upp och då kommer nu en tur till vårt badrum nere i källaren och vilka produkter som gömmer sig på duschhyllan.

När vi köpte huset var källaren just en källare, även om en del av den även då användes till tvättstuga, som vi i vår tur sedan gjorde om till stor badrum med dubbeldusch, badkar, bastu och tvättstuga i ett rum och sedan matkällare plus förvaring i två andra rum.

Typ så i alla fall.

Betongväggen som skymtar till höger har vi gjort själva och till den hör en lite spännande historia. Första gången vi gjorde den så brast nämligen formen och all betong rann ut på golvet. I n t e  roligt. Vid andra omgången stannade formen kvar men den fick, och har kvar, lite av en päronform.

Ger den lite karaktär kan vi kanske säga?

Betongväggen rymmer en liten inbyggd hylla där vi kan ha schampo, balsam och så vidare. Om ni vill veta en liten hemlighet så brukar vi låta de fina sakerna stå här framme och sedan gömmer vi undan sådant som är mindre fint (typ rakhyvlar) ovanpå betongväggen.

Just för tillfället står i denna hyllan schampo och balsam från Morrocanoil som jag fick av min mor i födelsedagspresent. Så fint schampo och balsam som också doftar kanongott, men… tyvärr (förlåt mamma!) så passade de inte alls mitt hår.

Jag tyckte att håret hade en tendens att bli lite oljigt snabbt och för mitt tunna skandinaviska hår så tyckte jag inte heller att det hjälpte volymen på traven.

Jag har också alltid sminkborttagning i duschen. Eftersom jag inte har ork att först tvätta av sminket och sedan hoppa in i duschen och står då inte sminkborttagning här så tvättar jag bort sminket med tvål. Vilket i sin tur innebär att min känsliga hud går bananas.

Jag gillar alla Clarins produkter starkt, har ni inte testat deras ansiktskräm som heter ”Beauty flash balm” eller något i den stilen så gör´t!

Här har vi annars min storfavorit i hårprodukt —> Maria Nila, alltifrån schampo och balsam till saltvattenspray och mousse. Och jag erkänner att jag inte kommer vänta ut maroccanoil schampots slut utan har köpt nytt av Maria Nilas volymserie redan.

Scrub som kommer ifrån Rituals och som är som en sockerscrub, alltså sådan som löses upp och försvinner. Doftar så gott!

Tvålen från Rituals är ifrån samma serie och för att fortsätta på samma serie så har jag också:

Bodylotion i samma!

Och även om det är att frångå Clarins ansiktsprodukter så har jag alldeles nyss testat:

Therese Lindgrens serie Indy Beauty och även denna är tipptopp!

Min ansiktshy kan vara ganska så känslig och därför är jag alltid en anings nervös när jag byter mellan olika märken, men i detta fallet var det obefogat – ansiktet verkar tycka att de är alldeles finfina.

Så! Där hade vi en liten tur i mitt öppna badrumsskåp. Det stängda som finns på ovanvåningen vill vi nog ändå inte kika i. Sprängfyllt av tandborstar, tandkräm, tvålar. nagellack, bomullsrondeller, tops och så vidare och så vidare…

Fast erkänn att sådana badrumsskåp egentligen är lite roliga att kika i också. Har ni någonsin gjort det ofina och kikat i någon annans badrumsskåp under en fest?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *