Tack helgen, hej nya vecka och en pyjamas

Jag har tänkt skriva tack helgen – för loppisrunda, filmkvällar, promenader och löparrundor och en hel söndag i pyjamas – i flera dagar nu… men så hann vi springa in i en ny vecka som startade med en misstänkt scharlakansfeber på stora loppan som kombinerat med lilla loppans hosta har hållit oss på tårna ungefär varje sekund.

Det är stora lass av smärtstillande, penicillin, hostmedicin och Astrid Lindgren-filmer just nu vill jag lova. Tillsammans med att rita ”roliga gubbar”, ni vet när en börjar på huvudet och så viker man pappret så bara lite av halsen syns, nästa person tar vidare och ritar överkroppen, pappret viks igen och så vidare och så vidare. När fötterna är klara så viker man upp pappret och fnissar över hur tokig teckningen blev.

Ungefär den nivån på aktivitet samtliga familjemedlemmar orkar med för tillfället.

För övrigt så spenderade jag, på riktigt, hela söndagen i denna nya julpyjamas. Det började med att jag tänkte ”äsch jag kan åka i pyjamas” inför ett morgonmöte hemma hos Carro.

Morgonmöte en söndag fordrar väl pyjamas som dresscode?

Sedan så kanske jag inte riktigt tänkte på att vi skulle råka åka inom både bygghandel, storhandla och gå på hundpromenad innan jag fick tillfälle att byta om – men vad gör väl det?

På tal om pyjamas så är det dags för sådan igen och imorgon är det onsdag. Kan det hållas lite tummar för att det blåser friskare vindar då?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *