Bomullsblommor och rot i arkivet

Kolla så fina blommor jag hittade igår! Eller… säger man blommor? Bomullsgrenar..? För det är väl bomull i alla fall?

Hur som! Eftersom jag hittade dem på lunchen igår så fick de först förgylla kontoret en sväng men nu står de här hemma i en stor vas. Skulle egentligen velat plocka med vasen vi har på jobbet, för den är ungefär hur fin som helst, men så kan man ju inte göra.

Annars har jag idag:

Kommit hem i rimlig tid från jobbet – yay

Testat den eminenta idén att vaxa överläppen (har fått för mig att jag har några fjun där som syns nu när en är blekare än blekast), testat äktenskapet genom att be Andreas om hjälp, för att sedan ångra mig när de var dags för ”rycket”. Fjunen är kvar och är nu ackompanjerade av remsa av rosa vax som är helt omöjlig att tvätta bort.

Rotat i bloggarkivet nio(!) år tillbaka och laddat hem bilder (på grund av kommande blogginlägg) och drabbats av både lite skämskudde, lite nostalgi och en viss känsla av ”borde skriva lite mer fritt igen och bli lite roligare”.

Med det sagt så ska vi stänga denna torsdagen och imorgon är det fredag. Vad den dagen ska innehålla vet jag inte riktigt ännu, men det blir säkert något fint.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *