Julstjärnor över matbordet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Clas Ohlson 

 

I fredags fick jag feeling och pitchade idén för Andreas att vi skulle ha julstjärnor, istället för vår lampa, ovan matbordet nu i juletider.

Kanske tycker Andreas att det finns roligare saker att göra en fredagskväll än att montera ner en lampa och vika upp några julstjärnor, men ibland kan jag ha en anings dåligt tålamod när jag väl kommit på något…

Plus att båda har julkänsla = båda tyckte (faktiskt) att det var ett ganska så trevligt fredagsnöje ändå.

HÄR har vi hittat de flesta av vår julstjärnor här hemma och dessa är nya. Blev så förtjust i banden som följde med.

Vi började som sagt i fredags men hade inte krokar hemma till alla stjärnor så först nu ikväll kom alla upp. Nu hänger fem stycken stjärnor ovanför matbordet (kolla in min instastory om ni vill se hur resultatet blev) och det är den stora stjärnan som är kopplad till lamputtaget.

Vi ville inte greja med att koppla samman (om det ens går…) fler lampsladdar och tror inte heller att det hade blivit så snyggt heller för den delen, så i två av de andra stjärnorna har vi en ljuskälla med ledlampa som går på batteri. DENNA hittade vi och den måste jag bara tipsa om.

Kolla så tjusigt när de lyser! Jag ska se till att knäppa lite kort till nu när alla fem stjärnor är uppe – för det blev verkligen så mysigt.

Nu är det söndagskväll och vi ska alldeles strax tacka för denna helgen och krypa till kojs.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *