Helgen i bilder

Alltså det här med måndagar… De tar fortfarande pris som veckans skavigaste dag. Lika så denna måndagen, plus att denna dagen varit en sådan där dag då en egentligen skulle dragit täcket över huvudet och stannat i sängen.

Finalen var väl när jag skulle byta om för gymmet och skulle kränga på mig sport-bh:n och det är en sådan där bh som går kryss i ryggen plus har hakar. = det går inte att haka i hakarna hållandes bh:n på framsidan av kroppen, då går det ju inte att kränga på sig resten av bh:n på grund av kryssbanden. Så det enda sättet att få på sig den är att kliva i och sedan försöka haka i hakarna med hjälp av händerna bak ryggen.

VEM gör en sådan sportbh…?! (Ja, och varför köper JAG en sådan bh är väl också en fråga)

Hur som –> nu har jag varit och tränat en sväng, fått knäckemackor med banan i magen och det hela känns plötsligt lite bättre. Så vi kör helgen i bilder!

Fredagskvällen spenderades som sagt med nedmontering av lampa och uppvikande av julstjärnor. Strax innan hade tacosen landat i magen och strax därefter hade jag…

…varit på nya gymmet. Eller nygamla kanske jag ska säga. Här tränade jag tills jag fick för mycket foglossning under graviditeten med stora loppan. Sedan hamnade jag på andra träningsställen och på senaste tiden har jag inte hamnat på ett endaste träningsställe.

Vilken bättre tid att börja träna igen än klockan 20.30 på en fredagskväll? Givet att en måste ta bildbevis för att någon skulle tro en…

Lördagen kom och jag åkte hem till Johanna som driver Design OF (där Rebecca också jobbar) tillsammans med Rebecca och Caroline, men det vet ni ju redan.

Efter besöket här och ett stopp på Ljungsleds julmarknad så åkte vi ut till Hällevik för att fira min bror som fyllt år. Där knäppte jag inte ett endaste kort men kan berätta att jag åt den godaste quornen jag någonsin ätit. Det är en konst att steka, och krydda, quorn så att det blir gott tycker jag.

Fick min bror att lova mig att han skulle laga 10 portioner på samma sätt och frysa in så jag kunde ha i matlådor i veckor framöver.

Söndagen intogs i lite mer sakta mak och vi bakade vårt första julgodis. Har knappt sett några finare bagare än de här damerna.

Det blev pepparkakstryfflar, lite av en tradition får vi nog säga nu, och mitt i baket så kom jag på att jag kunde testa spritsa dem istället för att försöka rulla bollar av den kladdiga smeten.

Vi försökte också laga en sprucken kopp enligt anvisningar från ett life hack vi sett på Youtube. Man skulle tejpa ihop och sedan skulle koppen stå i varm mjölk över natten. Men det fungerade inte, så inte så särskilt värt att tipsa om.

Althea hade kompis över, vi fikade i trädkojan och så gjorde vi quesadillas av rester från fredagstacosen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *