När någon försöker ta ens kaffekoppar

Se vilken söt servis jag loppade för ett litet tag sedan! Den är säkert en helt vanlig kaffeservis men har hemma hos oss blivit lekservis till tjejerna.

Tyckte 1. att den var söt 2. att det var roligt att det fanns så många delar till den.

I skrivande stund har vi dock en kopp mindre på grund av olycka i diskhon. Den som vi försökte laga med mjölk(?!) men som tyvärr inte fungerade alls.

Vill ni veta något roligt? När jag hittade denna servis på loppis, och ropade till Althea att hon skulle komma och titta ”på något som vore urfint till lekstugan”, så kom det fram en dam till mig och försökte ta brickan med porslin ifrån mig.

”Innan du köper denna ska jag bara ta en titt först. Den är ju liiiiiiiite för fin för att ha i lekstugan.” hörde jag.

Eh…. Kanske inte spelar någon roll om någon annan tycker det? Plus att jag tänkte att om man haft en lite mer ödmjuk inställning, och kanske lite mindre tilltro till att hon kunde gå in och bestämma detta, så kanske jag tänkt annorlunda.

Nu blev det istället ett bestämt ”ja fast nu har vi ju bestämt oss för den här, vi är kanske inte helt säkra på om den hamnar i lekstugan, men det bestämmer ju vi.”

Ställa den på en fikabricka och dricka varm choklad kan man också göra!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *