Veckans

Veckans bästa: Att jag varit på gymmet inte bara en utan två gånger denna vecka. Såååå hög tröskel att komma in i träning som en förlorat, men snart så är rutinen förhoppningsvis tillbaka, yay på det.

Veckans sämsta: Här väljer jag nog mellan mitt (förlorade) minne och min dators kollaps. Jag uppdaterade den senare med hopp om att den skulle fungera snabbare och få lite mer kompatibelt operativsystem, men icke… den är långsammare än någonsin. Dags att lämna in på närmaste Genius Bar tror jag.

Men priset får nog mitt minne ändå. Det märks att den här intensiva hösten (eller kanske året?) har börjat ta ut sin rätt. Denna veckan har jag tappat bort plånboken inte mindre än två gånger, tappat bort viktiga kvitton, tappat bort min gymtagg and the list goes on…

Veckans sjukaste: Kanske ändå får vara att jag kom ihåg Andreas namnsdag i år! Det har aldrig hänt på tio år. Visserligen är namnsdagar inte något särskilt att fira stort men det har blivit lite av en grej här hemma att Andreas alltid kommer ihåg min och att jag alltid glömmer hans. Ibland till och med efter påminnelser från andra.

Veckans skräm: Dels tomten som våra kontorsgrannar placerat precis runt ett hörn så att varje jobbslut denna vecka har inneburit en halv hjärtattack av den där meterhöga gestalten. Och så Andreas skrämselattack när jag kom hem idag…

Det hör till vanligheterna att tjejerna gömmer sig i hallen för att hoppa fram och skrämmas, och så spelar en lite rädd och hickar till. Denna eftermiddag så hoppade Andreas fram från förrådet strax efter att tjejerna hoppat fram och jag blev så rädd att jag började gråta. Bra prank!

Veckans lunch: Blir absolut avocadotoasten som ni ser på bilden. Från en nyöppning av ett lunchställe i staden där jag jobbar och den fick mig att vilja försöka mig på en avocadotoast med chilimajo på direkten. Visserligen blev jag aningens besviken på att de hade så få vegorätter på menyn, denna toast var faktiskt den enda jag ”kunde” äta, men visst den vägde upp.

Just nu: Kollar vi på Svartsjön och jag är glad att jag knappar på tangenterna samtidigt för den är så läskig.

I helgen: Söndagen är oplanerad men imorgon ska vi till Tivoli i Köpenhamn. Tjejerna vet ingenting ännu. Tidigt tidigt imorgon ska vi väcka dem och överraska med en utflykt. Längtar redan till att få se deras stora nyfikna ögon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *