Så… hur var det nu med nyårsmålen?

Vill ni veta något gulligt? Denna lilla bokstavstavlan har stora loppan knåpat ihop själv. Visst med lite uppbackning och med ett M som egentligen är ett upp och ner vänt W – men vad gör väl det?

Kökshörnan har fått lite julfeeling med denna och vaniljkolor i glasvasen.

Ska vi annars plocka upp bollen från igår och kolla vad det egentligen var för nyårsmål för 2018? Jag mindes inte allt i detalj själv så jag var tvungen att hoppa tillbaka i arkivet. Så här lät det för ett år sedan:

Jag vill bli bättre på att äta vardagsfrukost, helst varje dag, och det behöver inte vara något avancerat utan kanske en smoothie på tåget? Bara något åker i magen och därmed tror jag att det blir en bättre start på dagen men också för hur resten av matdagen blir.

Ja… Nja…. Periodvis har det där väl funkat, med för det allra mest –> inte funkat alls. Så den får stå kvar för 2019 också.

Träning! Jag saknar styrkan i kroppen och klippet i steget och kanske framför allt energin det ger. Helst skulle jag vilja bli yoga-frälst och bestämma mig för någon superknepig övning som jag inte alls kan utföra i början av året och se om jag kan det mot slutet.

Ville jag bli yogafrälst….? Ja, men nu minns jag.

Fast träningen har väl varit helt ok 2018, med undantag för kanske sommaren och… ok en stor del av hösten. Ok G- kanske.

Något yogafrälst har jag inte blivit, dock testat pt-online (fungerade inte alls för mig eftersom man skulle logga mat och träning triljoner gånger om dagen, mäktade tyvärr inte med att ha ännu ett ställe att vara tillgänglig digitalt på) men sedan avslutat med att bli lite gymfrälst istället.

Mer luft i schemat och systemet i övrigt – färre sena kvällar och mer sömn och återhämtning.

Oh lord… Detta har gått käpprätt åt skogen. SOM jag önskar av 2019 att jag hittar lite mer balans. 2018 går nog till historieboken som ett av de mest intensiva någonsin. För tillfället snittar jag fem timmar hackig sömn per natt och det är inte så angenämt.

Men det finns en plan (snart) don´t you worry.

Och så till skönhetsdepartementet —> jag skulle vilja lägga bra mycket mer tid (och pengar) på mig själv. Kanske är det de senaste veckornas hängighet som gör att jag (superfåfängt) nog vill kliva in på en salong som totalrestaurerar upp undertecknad. I med hår, ögonfransar och manikyrerade naglar och så en dutt av magiskt älvstoft. Typ.

Här minsann har det hänt grejer!

Mitt badrumsskåp har fyllts upp med bra ansiktstvätt, ansiktstoners, krämer, masker och så vidare och så vidare. Det är numera en helig ritual på kvällen när sminket tvättas bort. Det har också skrubbats, ansiktsmaskats, målats naglar och hela sminkgarderoben har uppdaterats – så kul!

Lite roligt var det när jag inledde året med att göra ett hudtest på… Skincity tror jag det var… och fick produktrekommendationer som skulle kosta totalt runt 10 000 kr. Jo men visst… Riktigt så vasst ville jag inte belasta sparkontot i ett svep. Istället har det sakta men säkert byggts upp, och med lite mer prisvänliga alternativ. En måste väl börja någonstans?

Ögonfransar fixar jag en gång i månaden hos världens bästa franstjej och i februari satte jag i hairtalk som var så roligt att ha. Det finns sparat här hemma så det är bara att boka tid och sätta i igen om jag får feeling.

Nästa steg är kanske att flytta vidare hemmaspa:andet till behandlingar på salong? Kanske där älvstoftet kommer in?

Plus att jag är något så vansinnigt sugen på att be Rebecca komma hem och göra en total makeover, eller uppstyrning/uppfräschning/nyfixning eller vad vi ska kalla det, av min garderob. Den är välfylld men jag är så dålig på att få till något bra av det som finns där.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *