Så här ser det inte ut längre

Precis som rubriken lyder så ser det inte riktigt ut så här i detta rummet längre. Rummet håller på att förvandlas till någon form av lekrum eller i vart fall mer som barnens vardagsrum.

Nu kommer en liten cirkel av rumsflytt som vi håller på med: Juni ska ha eget sovrum i det sovrum som idag är deras gemensamma – Althea ska få vårt rum – vi ska flytta in i det som varit lekrum (några penseldrag behövs på väggarna) och vardagsrummet på ovanvåningen ska som sagt bli lekrum(isch).

Vi har börjat med att flytta ut allt från lekrummet och till vardagsrummet (= kaos) för att vi ska kunna göra om i vårt nya sovrum.

Min största farhåga är nog att vi inte kommer få till vårt nya sovrum lika bra som nu. Jag är nämligen kär i vårt sovrum och njutningsryser lite varje gång jag går in där.

Jag tänkte faktiskt, av denna anledning, att vi ska måla med exakt samma gråa väggfärg som vi haft… Eller är det supertråkigt…? Eller bara välresonerat i och med att vi trivs så bra med den..?

Farhåga nummer två är att vi inte ska få till lekrummet. Min kreativa hjärna vill gå all in och bygga ett likadant lekkök som hos Café Mandeltårtan, men eftersom vi bestämt att vi så långt som bara möjligt ska göra alla dessa nya rum med saker som vi redan har (alltså att försöka undvika nya inköp) så är det ju inte genomförbart.

Nej ni, nu ska jag försöka lämna inredningstankarna och släppa taget om Pinterest för idag. Imorgon väntar en intensiv dag – woop woop!

 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *