Ingen matta och skyddande filtar över soffan

God morgon lördag! Så här ser det ut just nu här hemma i vardagsrummet. Juni råkade välta ut blomvasen så aaaaaallt vatten landade på mattan under och där bildade någon form av sjö. Det var inte mycket annat att göra än att slita bort mattan och försöka rädda golvet.

Lägg sedan till att Strössel (alltså vår hund) just för tillfället löper, och har gjort så i vad som känns som en halv evighet. Vita soffor i en löpperiod är ju inte direkt high life. I hopp om att försöka skydda soffan är den nu täckt av filtar och lakan.

Annars då?

Har vi precis ätit frukost efter att ha haft sovmorgon hela familjen till 08.30. Jag vaknade av att Juni ropade på sin storasyster och Althea gick in och la sig hos henne och ”läste” sagor tills de kom inskuttandes till oss och tyckte att det var dags att gå upp. Innan dess hade vi sovit hela natten. Alltså hela natten. Vilken grej det där med sömn är…

Nu ska vi snart ut och rasta familjen, trots det väldigt gråa och regniga vädret, och ikväll kommer våra vänner Frida och Kimmen på middag följt av Melodifestivalen.

Så roligt när Frida och jag sms:ade nu på förmiddagen och jag (förskräckt) trodde att hon menade att vi skulle ut och klubba när hon skrev ”slå klackarna i taket till Melodifestivalen”. Hann tänka ”Hur gör man nuförtiden?!” innan jag insåg att hon ändå nog menade att vi skulle slå klackarna i taket hemma till Melodifestivalen.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *