Helgen och äntligen lite energi

Lika dålig som jag är på att äta vardagsfrukost lika bra är jag på att äta helgfrukost. Och ungefär så här kan en söndagsfrukost se ut. Ja ja nu blev kanske gröten torrare än torrast – men vad gör väl det?

Annars har helgen snart nått sitt slut och jag måste säga att det har varit en riktigt fin sådan. Hade jag fått önska hade varje helg fått se ut ungefär som den här. Utan någon särskild stor anledning egentligen.

Men igår vaknade jag och hade energi för första gången på jag vet inte hur länge. Ibland vet jag inte hur mycket som skiner igenom och inte när jag skriver här, med den senaste tiden tycker jag har varit ganska så tuff. Det blir då svårt att låtsas som något annat. Eller svårt och svårt, det är ganska så omöjligt för mig.

Kanske var det kombinationen att vissa saker har ordnat upp sig lite och att vi faktiskt sovit som gjorde att jag vaknade igår, nästans studsande glad, och att sedan resten av helgen varit likaså. Det kommer kanske ett ”helgen i bilder” imorgon men vi har varit på lekpark, ätit middag med vänner till sena timman (älsk på sådana kvällar!), ätit långfrukost, gått långpromenad med podcast i lurarna, spenderat tid i soffan med film framför oss, varit på badhuset och preppat hela veckans matlådor.

När jag kände solen i ansiktet där på lekplatsen igår var det som någon form av energipil som gick rakt in i kroppen.

Som sagt – bra helg!

Det är ju egentligen inga anmärkningsvärda saker men det mesta handlar om känslan där bakom.

Och visst… Lite tid med min mamma och att möblera om ett rum eller två kanske saknades. Men men det kanske vi kan ta kommande helg?

Hoppas att er helg varit bra och vilsam!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *