Middagsdukning och våra 6 vanligaste bjudrätter

Middagsdukningen inför lördagens tacokväll med vänner. Den som jag var så exalterad på myskväll att jag redan dukade upp under sena eftermiddagen. Den som jag använde ISO väldigt högt för att kunna fota i eftermiddagsskymningen.

Kvällen till ära blev den klassisk taco, trots att det inte var fredag, men jag kom att tänka på de allra vanligaste rätterna vi bjuder på och det jag kom fram till var:

Jenny Walldéns koreanska burgare med kimchi-coleslaw och chilipotatis där vi nuförtiden byter ut färsen till Anammas formbara färs.

Vår kronärtskockssoppa som vi faktiskt kommer laga denna veckan.

Jessica Frejs urgoda grönkålspasta med parmesan.

Denna väldigt lättlagade kräftsoppa har fått agera förrätt många gånger.

Söt chililax med sting som först hittades hos Matplatsen men som ni också hittar HÄR hos mig, där bilderna tyvärr försvunnit ur arkivet vid en flytt av vår portal.

Och så en klassiker – Moules Frites – vi brukar laga utefter receptet som finns på baksidan av musselpaketet (ja, vi brukar köpa frysta) men annars hittar ni ett liknande av Per Morberg HÄR.

Nu ska jag slumra till Mandelmans och därefter försöka dra mig upp till sovrummet och vila upp inför en ny dag imorgon. Denna måndagen var kanske inte riktigt lika smooth sailing som helgen, men det tar vi imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *