Helgen i bilder

Nu har de små somnat här hemma (och jag är inte särskilt långt därefter) och innan dess var jag ganska så nyss hemkommen efter att ha suttit fast i tågpendleriet.

Ska vi ta och kika på helgen i bilder istället för att tjata om tågkaos?

Lördagen startade vi med grötfrukost – och en ny sådan den här gången – som jag kommer berätta mer detaljrikt om. Kan avslöja redan nu att den är gjord på ägg. Kan det vara gott? tänker ni kanske nu, och ja – det var riktigt gott.

Nu har jag ju skrytit om hur pigg jag var där i lördags men osminkad i februari så är det få som ser pigga ut. Inte heller jag. Här med en sista kaffeslurk innan jag begav mig ut på promenad mot lekparken. Premiär för sneakers detta år och just på denna bild tycker jag att det syns att jag är överrörlig i mina knän. I avslappnat läge skjuter de liksom bakåt. Kanske knasigt att prata om så vi går vidare…

Eftersom Andreas nyopererade knä inte riktigt tillåter långpromenader så blev det jag och Strössel som tog en promenad och Andreas tog bilen med tjejerna. Här kan man tro att jag försöker fota den underbara februarinaturen (är alltså ironisk) men icke. Utan där framme, inne i skogen, gick en man in med flera väskor, bland annat två kabinväskor. Kunde inte undvika att tycka att det var en aningens märkligt.

Sedan hängde vi på cirkuslekplatsen och här är han som vägrar att använda kryckor trots nyopererat knä.

När klockan slog lunch återvände vi hem och jag slängde ihop en vi-tager-vad-vi-haver-lunch som blev sötpotatis, fetaost och en röra på avokado och keso.

Eftermiddagen kom och jag dukade upp till middagsgästerna. Fast det har ni ju i och för sig redan sett.

Snurra fram till söndagmorgon och Juni som satt länge och betraktade ljusslingan som funnits vid dukningen kvällen innan. Tror hon missade alla julens ljusslingor och tog igen allt denna söndagen.

Någon mer än jag som tycker att jag egentligen kunde skriva ”helgen i matbilder”? För det verkar vara det jag fokuserat kameralinsen på. Sist söndagslunch i form av tacorester som blev en… nachosalladstallrik(?) med nachochips, några bitar sötpotatis som blivit över från tidigare lunch, ost. grönsaker, jalapeno, granatäpple och keso + mycket tabasco och chiliflakes.

På eftermiddagen åkte vi och badade på badhuset med ungefär halva kommunen, men där knäppte jag inga kort (så klart).

Och vet ni vad? Egentligen hade jag istället knäppt ett foto på vår matlådeprepping, men där känner jag att det kanske blir aningens för mycket matbilder. Visst håller ni med?

Så med det sagt ska jag nu ansluta datorn till ett eluttag för det blinkar illavarslande rött här. Strax därefter kommer jag med största sannolikhet slumra till på soffan med Readly-appen öppen i mobilen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *