Vab

På lunchen idag tänkte jag ”vabruari har minsann varit mild mot oss i år! Undra vad vi gjort rätt…?” tills jag insåg att jag tänkte exakt samma sak förra året, ungefär precis vid den här tiden på året, för att sedan entra vabruari senare delen av februari och en bit in i mars.

Så klockan 13.30 ringde förskolan och meddelade att stora loppan var hängig. Andreas åkte och hämtade tjejerna och strax efter att de kommit hem fick jag en bild på en liten loppa som plötsligt (också) febertoppade.

Ikväll har det därmed baddats pannor, försökts petats i lite föda och rådit filmmaraton.

Vad säger man? Inte ropa hej förräns man är över ån…? Nä, alltså jag är så dålig på ordstäv.

Vabruari är i vart fall här hemma nu också!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *