What´s in my bag

Helgen har bjudit på helt fantastiskt väder och vi har inte gjort så mycket annat än att njuta av den. Och medan vi fortsätter på samma bana kanske vi ska ta tillfället i akt och kika på det där ”what´s in my bag” som jag pratade om tidigare i veckan?

Det finns några väskor i min garderob men så här ser den ut som jag släpar runt på just nu. En något sliten, helt vanlig, väska ifrån HM. Jag ser den som rosa, vissa säger att den är beige, men jag ser fortfarande bara rosa. Kanske ska nämna att jag har en liten tendens av färgblindhet ibland?

Radar vi upp allt som finns i den så ser det ut så här.

Uppe till höger ser vi en liten lurvig väska som jag använder som väska-i-väskan. Den kommer ifrån Carin Westers samarbete med Åhléns och i den samlar jag telefon, nycklar, kamera och AirPods – alltså lite av de viktigaste sakerna. De samlas i denna för att jag ska kunna lyfta ur den när jag vill ha bara de sakerna och inte släpa runt på hela stora väskan.

Strax nedanför hittas telefonen i ett plånboksfodral från iDeal of Sweden – som jag blivit duktig på att ha telefonen i (är annars känd för att krossa mina telefonskärmar). I det fodralet har jag telefon, bankkort, tågkort och körkort = när jag vill resa riktigt lätt så tar jag bara denna med mig.

Den lite större plånboken rymmer resten av ”plånbokssaker” och är en av mina lyxigare ägodelar – som syns på märket från Louis Voitton och den har hängt med i många år.

Lite längre ner ser vi min kalender som jag köpt på Clas Ohlsson med matchande penna som jag inte minns vart jag köpt. Jag tycker fortfarande allra bäst om att skriva i en vanlig papperskalender men denna kompletteras av att jag och Andreas har en familjedelad kalender i telefonen – det positiva där är ju att en kan ställa in påminnelser så att det plingar till när något ska hända.

Genomgående tema (i mitt liv) är rosa och det avspeglar sig ganska så väl i väskinnehållet.

Solglasögon har fått åka fram på grund av tycker ytterst illa om att kisa. Mitt problem är dock att jag är väldigt närsynt vilket gör att jag ser exakt noll om jag inte har linser under vanliga solisar eller att jag har slipade solglasögon. Linserna är slut och de sistnämnda solglasögonen har jag lyckats sortera bort…

Handskar, lite bra-att-ha-saker i skönhetsväg och så en Haribo-rulle med godisar. Hade ju varit mycket snyggare om jag istället hade kunnat visa att jag bär runt på en nyttig proteinbar för att vara redo för stunder av plötslig hunger eller energilågheten, men nej så nyttig är jag inte – godis finns istället i gömmorna!

Till skönhetsdepartementet kan tilläggas att det är lite roligt att färgen röd är min minsta favorit både vad det gäller kläder och i inredning men i sminkväg så är det rött både på läppar och naglar. Och lypsyl finns ALLTID nära tillhands – är tokberoende.

Ett litet plus i kanten för att jag nuförtiden är så vuxen att jag har tamponger i reserv. Dock är detta ett väldigt nytt fenomen. Har ungefär 14 573 gånger kört toalettpappersknepet när den veckan kommit lite oväntat.

Sist, men inte minst, har vi hörnan av barnens kvarglömda saker. Strumpor, solglasögon, hårsnoddar, plastleksaker och den något otippade – teskedsmått. Inte den blekaste hur de hamnade där, men skönt att hitta dem för jag har saknat dem i köket.

Nu ska vi ut i solen!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *