Oops jag glömde bort

God kväll från ett stycke tjej som helt glömde bort allt vad sociala medier heter i några dagar (helt utan mening och egentlig plan alltså) och för att krydda detta lite extra så återanvänder jag en instagrambild från förra veckan här ovanför…

Men! Det är med en plan minsann. För på bilden (av Tove Frank) är min fina vän Elin modell. Samma vän som vinkade på mig under en femtio meters promenix på förskolan imorse utan att jag la märke till henne(!) – kul kompis visst? Det var inte förrän hon stod cirkus två cm framför mitt ansikte och vinkade som jag la märke till henne…

Får jag skylla på att jag inte kunde somna igårkväll och därför inte slocknade förrän klockan hade slagit 01.30?

Vi lägger denna start på måndag bakom oss och kikar på hur resten av veckan ser ut.

Vi ska göra/fixa:

Bestämma färg till sovrummet (det är nu spacklat, slipat och klart – yay!)

Uppdatera tjejernas garderob (de växer så det knakar så plötsligt är det mesta för smått)

Jobba (as usual)

Lära mig mer om Final Cut Pro och klippa lite film (förhoppningsvis klar snart!)

Vi ska äta: 

Sojamarinerad lax (igen? Japps! Det blev såååå gott när Andreas gjorde det sist. Har dock fullt sjå att hitta lax som känns ok att äta…)

Våfflor med creme fraiche, rödlök och stenbitsrom

Bakad sötpotatis med getost

Och sedan drar jag ifrån hemmet en sväng och har dålig koll på vad resterande familj har för matplaner…

Veckans höjdpunkt:

Vi ska filma i Malmö på fredag! Vi ska hem till ena halvan av våra bloggkollegor MOE of Sweden och jag är tokpepp!

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *