God morgon! Minns ni att jag skrev om en rackarns god frukost? Alltså den här har blivit en så stor favorit att jag bara måste tipsa. Det händer att jag skippar ”vanlig” lunch på helgen och istället äter denna.
Detta behövs:
Och detta blir till en… gröt!
En gluten och laktosfri gröt som jag hittade inne hos Cecilia Folkesson.
Bara att blanda ihop alla ingredienser i en gryta och puttra ihop till önskad konsistens. Ju varmare och längre det kokar desto fastare blir den.
Ja men visst kan en bli lite skeptisk till om det kan vara gott med äggröt på morgonen men den får en… ostkakliknande smak – ja men det kan nog beskriva den ganska så bra.
Här ovan slängde jag bara på lite extra kokos och sedan blåbärspulver, men jag har också testat att göra med kokosflingor, agavesirap och jordnötssmör som tillbehör. Det sistnämnda var ungefär hur gott som helst.
Testa!
Och ha en fin tisdag förresten!
Sparas genast ner och hamnar först på saker att testa. Tack för tips
Åh va roligt! Hoppas att du tycker om ❤️