En visit i Malmö

Det känns ungefär som att jag blinkade från det att jag satt och skrev ett (irriterat) inlägg i torsdags till att det nu är det måndag. Kväll till och med.

Efter det där irriterande klinkandet på datortangenterna så sov jag dryga 4,5 timmar och sedan bar det av till Malmö. Vad är det där med att inte kunna somna när en vet att en ska upp tidigt förresten?

Men stora latte senare så vaknade jag till på det skumpande tåget med slutdestination Malmö.

Det varnades för storm, vinden ven så jag trodde att vi skulle blåsa bort, och  jag tror att jag kom med ett av de sista tågen som gick som planerat – yay! Därefter landade jag på Clarion Hotel Malmö Live. Ett gigantiskt hotell med plats för både konferens och konsert som är såååå fint. En av alla loungedelar ser ut som ovan.

Mitt hotellrum fotade jag inte förrän det var lördagmorgon och jag vaknade (återigen efter få timmar sömn) till ett regnigt och blåsigt Malmö.

Även om det var en anings få timmars sömn (eftersom jag skulle upp tidigt) så kanske ni kan ana vad en natt i en hotellsäng helt på egen hand innebär för en småbarnsförälder? Oh lord!

Och ja – jag åt godis i hotellsängen det allra första jag gjorde efter att ha slagit upp ögonlocken.

Hotellbadrummet pryddes av min fina blombukett som jag lifehackade ett vattenbad till. Och buketten den fick jag när jag toköverraskades kvällen innan med en jobbutmärkelse. Nu skriver jag ju ytterst sällan om mitt vardagsjobb här inne men dra mig baklänges så roligt, och stort, det kändes. Jag hade inte den minsta aning innan, blev rörd till tårar och höll ett känslofyllt men inte så väl utfört tacktal på scen.

Efter en vända till frukostbuffén landade jag i denna imponerande hotellobbyn och väntade in Caroline och Rebecca som skulle möta upp i Malmö för YT-filmning, lunch och fortsättning på Hemmakväll-påsen.

Vart vi var och filmade för YouTube och när släpps första klippet? Det kommer jag berätta om imorgon!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *